Monday, November 14, 2011
Lena sungguh Nik Aziz tidur!Tu sambil cari ayat-ayat Al-Qur`an untuk kafirkan Melayu yang sokong UMNO!
MEREKA ini kononnya pejuang rakyat,pejuang agama,bangsa dan Negara.Kononnya mereka sepanjang masa,detik dan ketika memikirkan tentang nasib rakyat,tentang negara ini dan tentang nasib serta masa depan generasi akan datang. Setiap masa mereka cuba mencari atau merekayasakan fitnah terhadap pimpinan kerajaan dan UMNO serta Barisan Nasional namun mereka lupa mereka juga seperti burung kakak tua,cakap macam merekalah pemimpin terbaik.

Dulu mereka serang Pak Lah (sekarang Tun) kononnya PM kaki tidur dan tidak cukup dengan itu gambar Ibrahim Ali MP Pasir Mas diserang mereka kononnya wakil rakyat yang tidak bertanggungjawab kerana tidur dalam Dewan Rakyat tapi hari ini bila terdedah ADUN Selangor tidur nyenyak dalam dewan Undangan negeri,tiada pula yang bangkit mempersoalkan tabiat buruk wakil rakyat ini?

Kebanyakkan semua wakil rakyat pembangkang ini kaki tidur.Mereka ini semuannya menipu kononnya berkerja siang malam memikirkan soal rakyat dan negara.Mungkin mereka letih memikirkan bagaimana untuk  mereka lagi fitanh yang boleh dilemparkan kepada jerajaan dan UMNO,mungkin orang seperti Nik aziz tertidor sambil memikirkan ayat-ayat Al-Qur`an apa lagi yang boleh dia gunakan untuk menipu rakyat dan mungkin Anwar juga memikirkan siapa lagi yang akan jadi mangsa memuaskan nafsu serakahnya?

Atau mungkin Hadi Awang tertidur kerana memikirkan apakah perlu beliau tambah isteri lagi?Ataua memikirkan mekanisme apa lagi yang boleh digunakan untuk menghalalkan hubungan PAS dan DAP setelah mengkafirkan UMNO yang berkonsgi kuasa dengan MCA dan MIC sebelum ini?

Tidur mereka ini penuh dengan muslihat….

Siapa tak kenal Xavier??cara macam buat kerja,dalam blog siap ada jadual program,berpuluh program tapi bila penting dalam Dewan dia tidur,macam inikah  perjuang nasib rakyat di DUN Sri Andalas???

Patutlah Andalas antara tempat paling tinggi Kes Denggi di dalam Selangor..sebab apa???
sebab suka tidur....

Anwar memang sentiasa tidur.Dapat peluang sahaja dia tidur dan sebab itulah bila ada sahaja peluang terbuka dia boleh meniduri pelacur China dan juga meliwat.Dalam masa yang sama mencari jalan macam mana lagi caranya untuk memfitnah PM Najib..

Hadi Awang memang banyak penyakit sama banyak dengan penyakit yang dihidapi oleh Nik Aziz dan dalam kesempatan apa sekalipun dia akan ambil peluang untuk tidur.Sejak akhir-akhir ini beliau lagi kuta tidur dan boleh berdengkur walaupun majlis itu bising,barangkali termakan sumpah yang pernah dia buat sebelum ini bahawa UMNO kafir kerana bersekongkol dengan MCA dan MIC.

Eli Wong bukan sahaja suka tidur tapi telah dibuktikan beliau boleh ditiduri oleh lelaki Melayu.Ini pun Exco Kerajaan Selangor sama dengan Xavier Jeyakumar itu!

Sia-sia sahaja rakyat memilih dan menyokong mereka ini...buang masa!

Kemuncak kehebatan pemimpion pembangkang adalah gambar ini....
Powered by Blogger.

Rakan Blogger

Rujukan Entri

Kunjungan

Bila Keris Di Asam Limau

My photo
AKU bukan sesiapa.Biar kecil di sisi manusia tetapi ingin besar di sisi Allah.Biar rendah dipandang manusia tetapi tinggi di sisi Tuhan, Menulis melalui mata dan telinga,mencatat melalui akal dan sejengkal pengalaman. Aku cuma ingin mengisi kemerdekaan ini dengan berjiwa lepas bebas, keluar dan berlari meninggalkan jauh jiwa hamba.Aku tidak ingin jadi orang besar-besar jauh sekali bercita-cita untuk jadi Perdana Menteri, Menteri atau pemimpin yang ada-ada.Cukuplah aku menjadi aku..

Selamat Datang

Rangkaian

Followers