Thursday, November 17, 2011
SUDAH makin sakit MP Kuantan ini.Dah ada yang menyifatkan inilah Ahli Parlimen Paling Bodoh. Entah apa dan maksud tujuan Fauziah Salleh ni tapi dalam video ini tukar nama sebagai Chef Wani.Ada komen dari Dr Rita,Cotland `The most stupidst politician  i`ve ever seen.

Rakyat Kuantan harus tengok video ini dan nilailah betapa terdesaknya MP kuantan inti untuk membantah tindakan kerajaan dalam pembinaann kilang Lynas dan usaha terbaru fauziah adalah dengan menjadi tukang masak dan lihatlah video ini betapa romantik dan gilanya MP ini.Siap tukar nama lagi.Pandai sungguh beliau berlakon seperti mana beliau berlakon di deoan penduduk Kuantan,

1 comments:

Mzaidi said...

Gila punya Ahli Parlimen. Macam ni pun ada juga ya. Siapalah suami da anak-anak ahli parlimen bodoh ni. kesiannnn

Powered by Blogger.

Terbaru

Rakan Blogger

Rujukan Entri

Kunjungan

Bila Keris Di Asam Limau

My photo
AKU bukan sesiapa.Biar kecil di sisi manusia tetapi ingin besar di sisi Allah.Biar rendah dipandang manusia tetapi tinggi di sisi Tuhan, Menulis melalui mata dan telinga,mencatat melalui akal dan sejengkal pengalaman. Aku cuma ingin mengisi kemerdekaan ini dengan berjiwa lepas bebas, keluar dan berlari meninggalkan jauh jiwa hamba.Aku tidak ingin jadi orang besar-besar jauh sekali bercita-cita untuk jadi Perdana Menteri, Menteri atau pemimpin yang ada-ada.Cukuplah aku menjadi aku..

Selamat Datang

Rangkaian

Followers